22

fake, fake, fake

  Publisert 25.09.2014 klokka 16:48 i kategorien Nailstuff

Negler fra Sephora, neglelakk fra Depend

Heei og hallo! Merker jeg sliter litt med å treffe rette bokstaver på tastaturet nå, og det fordi jeg igår satte på løsnegler. Resultatet ble ganske bra, men å ha de på er såå ubehagelig.. Jeg satt oppe i flere timer for å fikse dem, ettersom de måtte både files, lakkes og deretter lakkes på nytt. Alt dette strevet for at neglene skal se hakket penere ut i ett par dager. Galskap.

Hva synes du?

2

påskeklare negler

  Publisert 12.04.2014 klokka 20:30 i kategorien Nailstuff

#neglelakk #påske #negler
*Neglelakker fra Casuelle og Kiss* 

Hva synes du?

6

neglelakk- perfekt for våren

  Publisert 08.04.2014 klokka 20:33 i kategorien Nailstuff

#neglelakk #kreativ #fotografi #blogg

Kjente den herlige følelsen av vår tidligere idag da sola sto høyt på himmelen, fuglene kvitret og temperaturen var på topp! Ettersom våren har kommet (for en stund), lakket jeg neglene i noen lyse og glade farger, som dere kan se resultat av både over og under. Jeg kom egentlig akkurat inn døren, fra en fin tur med Malin og Tinka, og sitter i skrivende stund å hører på favorittmusikken :DHa en fin kveld!

Hva synes du?

4

the perfect pink

  Publisert 15.03.2014 klokka 12:36 i kategorien Nailstuff

Heei og god morgen! Fikk en perfekt start på lørdagen, da Malin og jeg så på Friends, og jeg spiste en herlig frokost. Når jeg snakker om perfekt.. det har snødd i brønnøy idag! Litt sent kanskje? Men, bedre sent enn aldri! Drar snart ut i snøen med mamma, da vi skal gå en tur.

Idag morges tok jeg meg tiden til å lakke neglene, noe jeg gjør altfor sjeldent. Lakket de i en herlig, lys rosafarge. Neglakken kommer til å bli brukt mye så snart det blir vår, men også nå som vi har snø, og "vinterfølelsen" er her :D Nyt dagen gull!
Neglelakker fra Ciate og Depend. 

Hva synes du?


10

mine neglelakker

  Publisert 06.03.2014 klokka 14:35 i kategorien NailstuffCiate. 

Viva la Diva. 

Depend.

Eden.

Isa Dora, Wonder nail. 

Casuelle. 

Diverse. 

Heei! Jeg samlet faktisk på neglelakker en stund, men det var den tiden da jeg hadde negler.. Nå er de bare korte og stygge, så det er litt bortkastet om jeg kjøper nye. Hehe. Følte for å vise dere min lille samling, så over kan dere se alle neglelakkene jeg har kjøpt gjennom tiden :D 

Samler du på noe, hva da?

0

nye negler-> tipp topp rosablogger

  Publisert 28.02.2014 klokka 22:36 i kategorien Nailstuff

Føler meg som en ordentlig rosablogger i skrivende stund, da jeg sitter med falske negler og skal til å skrive et innlegg om dem. Som jeg viste dere tidligere, kjøpte jeg løsnegler da vi var i Namsos. Neglene mine har blitt utrolig korte, så jeg hadde en god grunn til å investere i noen "nye". Så langt er jeg utrolig fornøyd, ettersom de både var lette å ta på itillegg til at de sitter godt og ser fine ut. Håper de holder i noen dager, så jeg slipper synet av egne negler.. Haha! Ha en fin kveld!

(Anbefaler neglene på det sterkeste. Jeg kjøpte mine på et appotek) 

Hva synes du? 

8

nailpolish- basic

  Publisert 03.02.2014 klokka 16:36 i kategorien Nailstuff

Heei!

Andre enn oss i brønnøysund som har vårtemperatur? Igår var det faktisk 5 grader her, og slik skal det jo ikke være på denne tiden av året. Kom meg forresten på skolen idag, og er klar for en ny uke med nye muligheter!

Også litt "neglelakk-snakk". Jeg lakket neglene helt basic igår, med noen neglelakker jeg fikk til jul. Elsker å lakke neglene, men er ikke noe flink til det. Resultatet ble ikke så bra når det var min ustødige hånd som gjorde jobben, men lakkene var superfine!

Ha en super dag!

Hva synes du?


 

2

pink, cute nails

  Publisert 08.01.2014 klokka 19:48 i kategorien Nailstuff

Ah, prøvde akkurat en super søt neglelakk som jeg fikk i julegave! Den er i en herlig knasj- rosa/rød farge fra Viva La Diva :) 
Griser ikke i det hele tatt jeg.. haha!
Hva synes dere?


 

8

white and purple nails

  Publisert 05.01.2014 klokka 14:20 i kategorien Nailstuff

Heei alle søte!

Idag er siste dag før skolen starter, så idag sto jeg opp litt tidligere, ettersom jeg står opp 06.30/07.00 i skoledagene og må forberede meg. Jeg har akkurat lakket neglene, men ble ikke akkurat fornøyd. Neglene mine har blitt utrolig korte, og jeg er ikke akkurat stødig på hånden. Av den grunn legger jeg ikke ut noen bilder av neglene :) Neglelakkene jeg brukte var fra Ciate & fra et manikyrsett. Ønsker alle en fin dag, så snakkes vi senere! 

6

anbefaling -> de beste neglelakkene

  Publisert 28.12.2013 klokka 16:02 i kategorien Nailstuff

Fikk fire Ciate- neglelakker til jul. En topakning og to enkle. De er til å anbefale på det sterkeste! Har bare testet to av dem, men har allerede funnet ut at dette er neglelakken alle burde investere i :) Utvalget av farger er også et stort pluss! Det er mange forskjellige å velge i, og du finner de på parfymelle, forskjellige nettbutikker, og sikkert mange andre steder. 

Hva synes du?

Burde jeg ha slike innlegg oftere?

#nailpolish

2

Helt enkelt

  Publisert 14.11.2013 klokka 16:12 i kategorien Nailstuff

Heeisann!

Da var halve Torsdagen unnagjort, og det er snart helg! Har korøvelse senere idag, så jeg må komme meg i øvingen av sanger! Skal også øve til en prøve jeg har imorgen. 

Ønsker alle en finfin dag! :)

Lakket forresten neglene istad, helt "basic" egentlig. 

Hva skal du gjøre nå i ettermiddag?

6

black & red

  Publisert 02.11.2013 klokka 12:46 i kategorien Nailstuff


 Jeg lakket neglene igår, noe jeg ikke har gjort på lenge! Synes fargene passer perfekt nå som det er høst :) 


Hva synes du?

0

Easy nailpolish

  Publisert 11.10.2013 klokka 11:33 i kategorien Nailstuff

Heei! 

Våknet opp til regn og dårlig vær idag, noe som er et stort minus nå i høstferien. Men jeg skal nyte ferien selv om været ikke er på topp! Idag skal vi på kafe, og senere skal vi på besøk til bestemor :) 

//Topcoat- Depend & French Liner- Cubus//


Ønsker alle en super fredag!

Hva synes du?

1

"Must have"

  Publisert 02.10.2013 klokka 18:09 i kategorien Nailstuff

Har blitt helt avhenging av neglelakk! Det har blitt et stort "must" hos meg den siste tiden. Er spessielt glad i lyse farger, men også knallgule! Er kanskje finere med lyse farger om sommeren, men da er jeg hvertfall forberedt! :D Fant noen fine eksempler på We heart it, og lagde et collage:Flere som er avhengig av neglelakk? 

Hva er din favorittfarge på neglelakk? :)

 

 

6

Neglelakk- Perfekt for høsten

  Publisert 28.09.2013 klokka 17:37 i kategorien Nailstuff

Heei!

Idag har jeg vært på nok en fjelltur med mamma. Det kommer et eget innlegg om det, har tatt masse bilder! :-) Før vi dro lakket jeg neglene mine. Fant en fin farge, som er perfekt for høsten. 

Ha en super Lørdag!

Lilla neglelakk- HM  Topcoat (blank neglelakk)- VitaValgte å ikke lage "magnetiske negler" fordi jeg synes det ble like fint uten. Skal prøve det en annen gang! 

Hva synes dere om resultatet? 

6

Nailpolish- Red

  Publisert 21.09.2013 klokka 22:26 i kategorien Nailstuff
(Neglelakken er litt lysere enn på noen av bildene)

Noen andre enn meg som har fått "dilla" på neglelakk i det siste?

#negler 

0

Nailpolish- Pink!

  Publisert 10.09.2013 klokka 16:45 i kategorien Nailstuff

Heeii! Dagen min blir ikke noe innterresant eller spessiell. Skal kanskje jogge meg en tur, nyte det fine været vi har her, og slappe av. En slags "daffe-dag" vil jeg si! Jeg har endelig fått lakket neglene mine, i en knall- rosa farge :-) Håper alle får en super duper dag!


//Neglelakk, essie- HM// Neglelakkfjerner- BIK BOK//

"Pretty in pink!"Hva syns dere om neglene? :-) 


6

Glitter nails!

  Publisert 27.08.2013 klokka 21:00 i kategorien Nailstuff

Nå har jeg lakket neglene mine, og skal vise dere bilder! :-) Dagen idag ble ikke helt som planlagt. Det endte med en tur til byen for å lete etter sko og jakke til en tur klassen vår snart skal på. Har fått gjort ferdig alle leksene og er veldig sliten, så resten av kvelden går til avslapping og film! Blir vell noen episoder med Gilmore girls, som blir utrolig koselig! Begynner å bli skikkelig "glad" i serien om jeg kan si det sånn. Vi har alle filmene, som jeg tror er hele sju sesonger! Håper alle har hatt en fin tirsdag!


Fra venstre: Topcoat//Cubus// Blålilla//H&M// Rosa//H&M// Glitter- topcoat//Glitter// (Hva de heter står på bildet)"Nail spray, Quick dry" Fra Bik Bok.

Resultatet (over) : 

Hva synes dere om resultatet? :-)

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits