4

dagens treningsøkt

  Publisert 06.09.2015 klokka 22:57 i kategorien Trening


Heei! Inatt lå emilie over her, noe som resulterte i at det ikke ble søvn før klokka halv 5, og at søndagen startet klokka 2.. Vi mistet altså hele morgenen, og jeg haaater når det skjer. Av en eller annen grunn gjør det meg syykt stressa. Det skal sies at vi hadde en utrolig koselig kveld (natt?) igår da! Etter at Emilie dro hjem rundt 3 tiden idag, bestemte jeg meg for å ta meg en joggetur. Jeg løp den samme løypa som vi skal løpe på tirsdagen, da skolen arrangerer den årlige "skolejoggen". Jeg slo to fluer i en smekk da, ettersom jeg ga meg selv bedre samvittighet av joggeturen, og jeg fikk forberedt meg litt ekstra til tirsdagen! :D Etter joggeturen tok jeg 65 knebøy, som er en del av ett 30 dagers langt "treningsskjema" jeg følger. Eller, "skjema" består egentlig bare av å øke et visst antall knebøy for vær dag, men jeg synes det virket ganske fornuftig så da satser jeg på at jeg får noe ut av det også!


4

SPREK LØRDAG

  Publisert 30.05.2015 klokka 17:58 i kategorien Trening

Heei! I formiddag dro mamma og jeg på fjelltur. Vi gikk opp både Ramntinden Nord og Sør, som har tidenes fineste utsikt(er)! Sola har stått høyt på himmelen hele dagen, så jeg regner med at jeg har fått litt brunfarge rødfarge i ansiktet. Hehee. Mamma og jeg hadde en liten photoshoot oppe på fjellet, noe som resultere i ett nesten fullt minnekort.. Vi prøvde oss på en fin selfie, meeeen det var ikke bare bare. Jeg tok ikke med kamera opp dit, så alt av bilder ligger på mobilen. Jaja, neste gang blir kameraet med!

Ikveld er det faktisk jeg som skal stå for maten. Jeg skal lage biff(++) sammen med paps, så det blir spennende! Grunnen til det er fordi jeg har en prøve i mat og helse på mandagen, og da står biff på menyen. Ønsk meg lykke til da dere, og koos dere ikveld!

6

DAGENS TRENINGSØKT + TIPS

  Publisert 26.05.2015 klokka 21:44 i kategorien TreningJeg starter dagens/kveldens innlegg med å skryte opp to gode "treningsdrikker". Aloe Vera -drikken smakte jeg ikke før idag, men den var faktisk veldig god, og er også ganske sunn. Den til høyre har jeg vært fast kjøper av siden ifjor, så den har jeg vist på bloggen tidligere.

Som overskriften sier skal jeg fortelle litt om trening. Dagens treningsøkt ble en kondisjonsøkt ute ettersom været var knallfint og tempen varm. Søndagens treningsøkt tok jeg også ute. Jeg startet med å ta en 20 minutters lang joggetur i nabolaget (?) og tok deretter en styrkeøkt her hjemme. Jeg har kommet til et punkt der jeg kjenner at jeg er nødt til å skjerpe meg når det gjelder treningen, så da er det bare å komme igang - Nå er det bare å presse seg og gi alt fremover, så håper jeg på å se resultater!Ha en fin kveld!

4

trening

  Publisert 16.01.2015 klokka 16:48 i kategorien Trening

Heei! Musikken er på, humøret er på topp og snart drar jeg avgårde på trening - La oss juble for helg dere! 

Jeg fikk medlemskort til Salhus treningssenter for ett par dager siden, noe jeg er superhappy for! Jeg ble medlem på tirsdagen og dette blir min tredje økt. Jeg har også vært på en visningstime der jeg fikk en trenings-anbefaling/plan som jeg har tenkt til å teste ut fremover :) Har egentlig ikke så mye på hjertet akkurat nå, så da ønsker jeg dere alle en fin helg såå snakkes vi snart!


//arkivbilder//

 

12

running

  Publisert 03.10.2014 klokka 20:15 i kategorien Trening


Heei! Da var det fredag igjen, dere! Synes ikke det var lenge siden jeg jublet av glede over forrige ukes helg, men nå kan jeg juble igjen! De to siste timene med gym på skolen idag, ble "oppvarmingen" til økta jeg bestemte meg for å ta senere. Jeg tok meg en joggetur nå i ettermiddag, og kjenner at kroppen har stått på i både armer og ben - men gud for en deilig følelse man får etterpå! Kan ikke beskrives.

Nå har vi akkurat stelt istand litt kveldsmat, så jeg går straks ned for å spise og se på Idol med familien - En perfekt start på helgen!

14

morgenøkt

  Publisert 07.08.2014 klokka 14:02 i kategorien Trening

Heei! Jeg er oppe fra bjørnehiet og er klar for å blogge litt! Det er (bare) noen dager siden sist jeg blogget, så det er vell ikke så alt for lenge siden heller. I grunnen skyldes dette mye forskjellig, men det trenger jeg ikke gå inn på nå. Jeg startet denne helt ok-dagen med en joggetur. Jeg skal ikke lyve å si at "åh, det var herlig" eller "for en bra start på dagen", for nei, det var ikke akkurat det. Det er vell mange som synes at det å starte dagen med en god treningsøkt er helt perfekt, men for meg? Nei, det er nok bedre om ettermiddagen og mot kvelden. Jaja, den gode følelsen av å ha trent kommer sigende etterpå ihvertfall! De siste dagene har flydd forbi meg (som vanlig), men jeg har hatt det  gøy! Jeg har bl.annet vært på "campingtur" med bestemor og Malin, vært med venner og familie og trent. Nå er jeg tilbake med masse inspirasjon til noen gode blogginnlegg, så jeg håper på god tid til å blogge de neste dagene. Jeg har også fått tatt en del bilder nå i det siste som jeg ikke har hatt tid til å poste -De kommer senere! 

Ha en fin dag!

 

4

treningsøkt + treningstips

  Publisert 24.07.2014 klokka 22:20 i kategorien Trening

Resititusjonsdrikk fra YT

Da er jeg tilbake fra en deilig treningsøkt i svarthopen! Jeg jogget to runder rundt (ca. 5 km), og kan si meg fornøyd med dagens økt. I dette innlegget tenkte jeg hovedsakelig å komme med et lite treningstips til dere! Ifjor forelsket jeg meg i en utrolig god "før og etter- treningsdrikke", som er fra YT. Det finnes flere forskjellige typer og varianter, men selv bruker jeg de på bildene over, og også den samme, men som drikkes før økta. Ønsker dere alle en fin kveld!

#trening #tips #blogg #foto #anbefaling #sommer

2

en alle tiders joggetur

  Publisert 29.04.2014 klokka 21:17 i kategorien Trening

Heei! Lenge siden? Joda...litt. 

De siste dagene har vært travle, og bloggen har blitt lagt til side. Jeg har jobbet med en del lekser som skal være ferdig til imorgen, trent, vært ute, med venner og stresset med andre ting. Dagen idag startet litt kjipt, da jeg var i litt dårlig form, men det gikk seg til etterhvert. Nå i ettermiddag dro Vilde og jeg ut for å jogge rundt svarthopen, som er en 2,4km (?) lang tur. Vi jogget 4 runder på en time, og jeg kan si meg fornøyd! ;D Ha en fin kveld, så snakkes vi senere!Har du trent idag?

#trening #blogg #hverdag

4

dagens treningsøkt

  Publisert 25.03.2014 klokka 20:28 i kategorien Trening

Heei dere! Oppdaterer dere litt sent idag, av flere grunner. Idag hadde vi "skole" til klokka 15.00, som var en litt annerledes dag. En stund etter at jeg kom hjem, dro jeg ut for å trene. Været har vært tipptopp i hele dag, og da kommer motivasjonen såå mye fortere! Jeg jogget en tur rundt i område her, og tok noen styrkeøvelser. Jeg må virkelig begynne å skjerpe meg når det gjelder treningen, så hvorfor ikke begynne idag? :D Om litt skal jeg se et par episoder Friends med Malin, så vi blogges senere!


(Bildet tatt igår)

Ha en fin kveld!

#trening #motivasjon 

 

10

dagens treningsøkt

  Publisert 15.02.2014 klokka 17:50 i kategorien Trening

Heei! Kjenner faktisk at jeg er litt stolt av meg selv nå :D Jeg har jogget/løpt tre runder rundt svarthopen, som tilsammen blir 6-7km. Vanligvis løper jeg to runder rundt, så det var gøy! Synes alltid det er tungt å presse meg selv, men følelsen jeg får etterpå er herlig. 

De to siste dagene har gått til nattskole og valentinsball, så det ble lite tid til overs, og derfor lite blogging. 
Hva har du gjort idag?

 

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits